بانك جهانی اعلام كرد
یارانه های موادغذایی باید بیشتر به کدام محصولات تعلق گیرد؟
آوا مسکن: بانک جهانی اعلام نمود که برای مساعدت با مقابله با تغییرات با آب وهوا کمک به دامداری ها را کاهش دهید. بانک جهانی در گزارشی مهم درباره ی چگونگی کاهش ردپای آب وهوایی موادغذایی اظهار داشت که این به مفهوم تغییر یارانه ها از بخش دام به غذاهای کم آلاینده مانند مرغ، میوه و سبزیجات است.
به گزارش آوا مسکن به نقل از ایسنا، بانک جهانی اعلام نمود که کشورهای ثروتمند باید حمایت مالی از دامداری را کاهش دهند تا به مقابله با آلودگی ناشی از مصرف گوشت قرمز و لبنیات کمک کنند.
بیل ساتون، نویسنده اصلی این گزارش گفت «ما نمی گوییم حمایت عمومی از کشاورزی را کاهش دهید. ما می گوییم از آن به روش های مؤثرتری استفاده کنید که در حقیقت به رژیم های غذایی سالم تر و یک سیاره سالم تر کمک می نماید.»
سیستم های غذایی از تولید تا مصرف، مسئول حدود یک سوم انتشار گازهای گلخانه ای جهانی هستند. دامداری یک محرک اصلی است و کشورهای با درآمد بالا در بین بزرگترین مصرف کنندگان قرار دارند اما این بخش در تعهدات مالی، اهداف و خیلی از اقدامات از سایر صنایع عقب مانده است. بانک جهانی هشدار داد، تا آن زمان که تأثیرات آب وهوایی موادغذایی مورد توجه قرار نگیرد، این سیاره به اهداف زیست محیطی خود دست نخواهد یافت.
بر طبق این گزارش، سرمایه گذاری های سالانه باید ۱۸ برابر به ۲۶۰ میلیارد دلار افزایش یابد تا انتشارات محصولات کشاورزی تا سال ۲۰۳۰ به نصف کم شود و به جهان کمک نماید تا به هدف خالص صفر سال ۲۰۵۰ برسد اما پاداش آن بسیار بالاتر از هزینه خواهد بود.
بانک جهانی اظهار داشت که دولت ها، کسب وکارها و شهروندان می توانند گزینه های غذایی کم انتشار را بوسیله اقدامات مختلف همچون کمپین های آموزشی و ارتباطی یا برچسب گذاری مواد غذایی گسترش دهند.
این بانک اظهار داشت که قیمت تمام شده غذاهای حیوانی موجب رقابتی شدن گزینه های کم آلاینده می شود، در صورتیکه محصولات گوشتی ۲۰ تا ۶۰ درصد گران تر خواهند بود. یک سوم از کل یارانه های کشاورزی در سال ۲۰۱۶ به گوشت و محصولات شیر اختصاص یافت. تحقیقات اخیر دانشگاه لیدن هلند و چتم هاوس لندن نشان داد که بیش از ۸۰ درصد یارانه های مزارع در اتحادیه اروپا به محصولات دامی با انتشار گاز اختصاص داده می شود.
گزارش بانک جهانی شامل ۱۰ ها مشارکت کننده از سازمان های مختلف است و نخستین چارچوب جامع برای پرداختن به ردپای آب وهوای موادغذایی است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب