در جلسه كارگروه تخصیص ارز
راهکارهای کاهش سقف مصارف ارز ترجیحی بررسی گردید
به گزارش آوا مسکن، در جلسه کارگروه تخصیص ارز کالاهای اساسی، دارو و تجهیزات پزشکی، راهکارهای کاهش سقف مصارف ارز ترجیحی مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.
به گزارش آوا مسکن به نقل از ایسنا، جلسه کارگروه تخصیص ارز کالاهای اساسی دارو و تجهیزات پزشکی به ریاست معاون اول رئیس جمهوری و با حضور رئیس کل بانک مرکزی برگزار و راهکارهای تخصیص ارز و همینطور کاهش سقف مصارف ارز ترجیحی بحث و بررسی گردید.
محمدرضا عارف در این نشست با تکیه بر این که هرگونه تصمیم گیری و اقدام در رابطه با تخصیص ارز ترجیحی و یا صرفه جویی حاصل از کاهش مصارف ارز ترجیحی باید با حداقل آثار تورمی و در جهت پشتیبانی از اقشار محروم و صدمه پذیر جامعه از درآمدهای حاصله از این منابع باشد، اظهار داشت: راهبرد دولت چهاردهم پشتیبانی از تولید، کاهش تورم و پیشگیری از افزایش قیمت در کالاهای اساسی است.
معاون اول رئیس جمهور در این نشست که با حضور وزرای جهاد کشاورزی، اقتصاد، صنعت، معدن و تجارت، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، روسای سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی، سخنگوی دولت و مسؤلان وزارت خانه و دستگاههای مربوطه تشکیل شد، دستور داد کمیته ای مشتمل بر روسای بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه، وزارت خانه های جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت و معاون هماهنگی و نظارت اقتصادی و زیربنایی معاون اول رئیس جمهوری تشکیل گردد و راهکارهای کاهش سقف مصارف ارز ترجیحی برای طرح در ستاد هماهنگی اقتصادی دولت تدوین شود.
وی تصریح کرد: تصمیم گیری در رابطه با تخصیص ارز دارو و تجهیزات مصرف پزشکی به علت اهمیت این بخش در سلامت آحاد جامعه باید با بررسی تمامی جوانب و ابعاد صورت گیرد و دولت چهاردهم بر ضرورت تخصیص بموقع و به اندازه ارز مورد نیاز داروسازان و واردکنندگان تجهیزات مصرفی پزشکی دقت نظر و حساسیت دارد.
همینطور در ادامه رئیس کل بانک مرکزی ضمن اشاره به وظایف و عملکرد کارگروه تخصیص ارز کالاهای اساسی، دارو و تجهیزات پزشکی در رابطه با چگونگی اجرای تبصره ۴ قانون بودجه و تشکیل این کارگروه برای نظارت و سیاستگذاری فرایند تخصیص و توزیع ارز ترجیحی کالاهای اساسی، دارو و تجهیزات پزشکی، در گزارشی به بررسی سیاست های پیشنهادی، راهکار ها و نتایج کاهش سقف مصارف ارز ترجیحی در بودجه کل کشور پرداخت.
منبع: avamaskan.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب