دبیر كل سندیكای بیمه گران ایران اعلام كرد
پیش بینی ۳۰ تا ۵۰ همتی بار پرداخت خسارات افت قیمت خودرو
به گزارش آوا مسکن، دبیر کل سندیکای بیمه گران ایران با اشاره به تصویب دستورالعمل پرداخت خسارات ناشی از افت قیمت وسایل نقلیه اظهار داشت: پیش بینی شده که بار مالی این دستورالعمل بین 30 تا 50 همت باشد.
به گزارش آوا مسکن به نقل از ایسنا، محسن پورکیانی - دبیر کل سندیکای بیمه گران ایران - در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: امروز یکی از بزرگترین مشکلات صنعت بیمه، عدم مدیریت صحیح نقدینگی در این صنعت است. مواد اولیه در صنعت بیمه وجوه نقد است و مدیریت وجوه نقد در وضعیت اقتصادی فعلی این کار را برای شرکت های بیمه و در نهایت صنعت بیمه دشوار کرده است.
وی در ارتباط با موضوع ما به التفاوت حق بیمه پرداختی اظهار داشت: هم اکنون حدود ۸۰ درصد از پرتفوی صنعت بیمه مربوط به بیمه درمان و شخص ثالث است که متاسفانه هر دو رشته های زیان دهی هستند و در بحث بیمه شخص ثالث از انجایی که دولت دخیل است زیان دهی نیز بیشتر است. با اینحال درحال برگزاری برخی جلسات با شورای عالی بیمه هستیم تا بتوانیم در موضوع و نرخ حق بیمه بازبینی شود تا مشکلات این صنعت به میزانی کاهش پیدا کند.
وی در جواب سوال برخی خبرنگاران بر اساس وجود فساد در صنعت بیمه اظهار داشت: به نظر نمی رسد که در این صنعت فساد سازمان یافته ای وجود داشته باشد.
پورکیانی با اشاره به موضوع دستورالعمل پرداخت خسارات ناشی از افت قیمت وسایل نقلیه موتوری اظهار داشت: افت قیمت در قانون شخص ثالث پیش بینی نشده بود و تنها یک قانون مربوط به سال ۱۳۴۵ است که در آن آمده بود پلیس در این رابطه قضاوت کند. اما از نظر صنعت بیمه افت قیمت شامل حال بیمه شخص ثالث نمی شود و اگر مقرر است شامل شود باید حق بیمه و ما به ازای آن محاسبه شود. این مساله باردیگر در شورای عالی بیمه و در هیأت دولت تصویب گردید که در آن تاکید شده بود اجازه افزایش قیمت برای سال جاری و سال آینده وجود ندارد.
وی ادامه داد: با پیگیری های سندیکا وزیر اقتصاد طی نامه ای به مجلس خواهان بازبینی در این دستورالعمل شد. با این وجود، پیش بینی ما این است که با تحقق این دستورالعمل بین ۳۰ تا۵۰ همت مجموع پرداخت خسارات بیمه ای افزایش می یابد که بار هزینه ای بالایی برای صنعت بیمه به همراه خواهد داشت. قانون شخص ثالث نگاه ویژه ای به پشتیبانی از مردم و اقشار دارد. این دستورالعمل موجب می شود که مقصر حادثه و زیان دیده در مقابل یکدیگر قرار می گیرند که در نهایت زیان دیده قسمتی از خسارات را از بیمه و بخش دیگری را با شکایت از مقصر، می گیرد.
دبیر کل سندیکای بیمه گران ایران اشاره کرد: در سال قبل ضریب خسارتی بیمه شخص ثالث حدود ۱۳۵ درصد بود که نشان دهنده آنست صنعت بیمه به میزان کافی حق بیمه دریافت نمی کند و برای سال آینده اگر حق بیمه مناسب دریافت نشود، این صنعت گرفتار زیان انباشته بیشتری می شود. درست است که به خاطر مشکلات اقتصادی مردم تحت فشار هستند، اما صنعت بیمه نیز تا میزان مشخصی توان تحمل زیان دهی دارد. به خاطر تورم هر روز قیمت خودرو افزایش دارد، قطعات خودرو های خارجی در بازار وجود ندارد و موارد دیگری که همه مشکلات را صنعت بیمه نمی تواند حل کند.
وی در ارتباط با نرخ حق بیمه تولیدی و زیان دهی صنعت بیمه، اظهار داشت: با عنایت به وجود تورم هر ساله حق بیمه به میزانی رشد را تجربه می کند و امسال حق بیمه حدود ۹۰ درصد رشد داشته است با اینحال نگرانی هایی در این رابطه وجود دارد، چونکه نرخ ارز ترجیحی درحال تغییر است و بر این صنعت و وضعیت شرکت های بیمه ای اثر گذار خواهد بود.
منبع: آوا مسكن
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب