در این مقاله، فهرست کاملی از غذاهای سنتی گرجستان و همچنین نکاتی در مورد اینکه چه چیزی بخورید و یا بنوشید که با ذائقه غذایی ایرانی تان هماهنگ باشد، اشاره کرده ایم برای آشنای بیشتر با انواع غذای گرجی همراه ما باشید.
گرجستان از آن دسته کشورهای است که علاوه بر داشتن مردمانی گرم و صمیمی میتوانید تنوع بسیار زیادی از انواع غذاهای محلی را در آن امتحان کنید وتا سالیا سال مزه لذیذ غذاهای گرجی درذهن شما بماند.
کشور گرجستان یکی از توریستی ترین و جذاب ترین کشورهای است که میتوان با هزینه نسبت پایین نسبت به سایر کشور های توریستی به ان سفر کرد و خاطرات زیادی در آن رقم زد. اگر در حال برنامه ریزی برای سفر به گرجستان هستید و یا اینکه قصد داری برای همیشه به این کشور مهاجرت کنید، این راهنمای کامل که راجع به معرفی غذهای کشور گرجستان است را از دست ندهید. به عنوان یک گردشگر که امکان آشپزی در در طول سفر خود را ندارد، باید از اغذیه کشور مقصد استفاده کنید. بنابراین می توانید به هنگام بازدید از مکان های مختلف، وعده های غذایی خود را در رستوران های گرجستان سرو کنید و اگر مطالعه کوتاهی راجع به غذاهای این کشور داشته باشید، نام های درج شده در منوی غذایی برایتان عجیب و مهجور نیست و می توانید به راحتی، خوراک مورد علاقه خود را سفارش دهید.
در این مقاله، فهرست کاملی از غذاهای سنتی گرجستان و همچنین نکاتی در مورد اینکه چه چیزی بخورید و یا بنوشید که با ذائقه غذایی ایرانی تان هماهنگ باشد، اشاره کرده ایم برای آشنای بیشتر با انواع غذای گرجی همراه ما باشید.
غذاهای خاطره انگیز گرجستان
عادات غذایی، مهمان نوازی و دسرهای مردم گرجستان در شرق آسیا و اوراسیا مشهور است. نان تست و شوتی مهمان همیشگی سفره هایشان هستند که طعمی لذیذ و فراموش نشدنی دارند. اگر قصد مهاجرت دائمی به این کشور را دارید یا می خواهید جشن ازدواج در گرجستان را تجربه کنید، طرز تهیه نان تست و شوتی یکی از اولین چیزهایی است که باید در مورد فرهنگ آشپزی گرجستان یاد بگیرید. به هر حال در آینده دوستان گرجی پیدا خواهید کرد که در آینده مهمان شما خواهند بود. منوی میز شام شما باید ترکیبی از غذاهای شما و غذاهای گرجی باشد تا مهمانان شما بتوانند از غذای مورد علاقه خود لذت ببرند.
خینکالی
بدون شک خینکالی غذای اصلی در یک جشن گرجی، کوفته های گرجستانی است که با نام خینکالی شناخته می شود. کوفته خینکالی به شکل یک بقچه خمیری است که معمولاً با گوشت و ادویه پر می شود، سپس به صورت آب پز یا بخارپز سرو می شود. ترفند پخت صحیح خینکالی اینجاست که این بقچه های خمیری نباید موقع پخت انسجام خود را از دست بدهند و مواد درون آن ها به بیرون ریخته شود.
نکته مهم در هنگام پخت خینکالی، نحوه بستن بقچه های خمیری است. هر قدر انسجام بقچه ها بیشتر باشد، امکان وا رفتن آن ها در هنگام پخت پایین تر است. ضمنا در صورت دلخواه، می توانید گوشت را دو مرتبه چرخ کنید تا راحت تر با مواد دیگر میکس شود و حالت منسجم تری داشته باشد.
لوبیو (خوراک لوبیا)
قوام و طعم لوبیو با خوراک لوبیای ما ایرانی ها بسیار متفاوت است. لوبیو نوعی سوپ است که لوبیای سرخ شده ماده اصلی آن است. زمانی که از غذاهای گوشتی و برنجی خسته شدید، لوبیو بهترین غذایی است که می تواند با نان ذرت گرجی طبخ کنید. سوپ لوبیا یک غذای کامل حاوی مقادیر زیاد پروتئین است.
سوپ لوبیای گرجستانی شباهت زیادی به لحاظ نحوه پخت و مزه با غذاهای لوبیای مکزیکی دارد و تقریبا می توان گفت که مورد پسند اغلب افراد قرار می گیرد.
دلما
دلمه غذای مشترک کشورهای ایران، ترکیه و گرجستان است. هر چند تفاوت های کوچکی در نحوه طبخ آن وجود دارد. گوشت چرخ کرده، سبزی و برنج سه ماده اصلی در پخت دلمه هستند. برای مثال در کشور ایران، لبه پخته شده نیز به مواد دلمه اضافه می کنند که این کار در کشورهای ترکیه و گرجستان مرسوم نیست. همچنین سبزیجات مورد استفاده برای پر کردن دلمه شامل سبزیجات یا برگ های بخارپز، برشته یا آب پز شده نظیر برگ مو، کاهو، گوجه، بادمجان و فلفل دلمه ای هستند که در این کشورها برای طبخ این غذا مورد استفاده قرار می گیرند.
متسوادی (ششلیک)
این غذا تکه های گوشت خوک برشته شده در آتش است که مورد علاقه مردم این کشور می باشد. برای تهیه متسوادی، یک عدد پیاز بزرگ را خلالی خرد کرده و در یک تابه بریزید، سپس آن را روی آتش هم بزنید. سپس تکه های شیلیک را به تابه اضافه کنید. روش دیگر این است که تکه های گوشت را به سیخ بکشید و بر روی آتش کباب کنید. اگر در محلی خارج از خانه بودید و سیخ در دسترس تان نبود، می توانید از روش اول برای تهیه متسوادی استفاده کنید.
ساتسیوی
مرغ (مرغ یا بوقلمون) با سس رقیق شده از گردو، سیر و سبزیجات معطر سرو می شود. ساتسیوی که یک غذای زمستانی در نظر گرفته می شود (سیوی در زبان گرجی به معنای سردی است)، معمولاً در تعطیلات کریسمس و سال نو، به ویژه در منطقه آجاری، خورده می شود.
بدریجانی نیگوزیت
بدریجانی نیگوزیت یکی دیگر از غذاهای سنتی کشور گرجستان است که هم طبخ بسیار آسانی دارد و هم جزو خوراک های کم هزینه است. ضمنا گردشگران گیاه خوار می توانند با خیال راحت این غذا را سفارش دهند و میل کنند.
ازدواج در گرجستان و شرکت در دوره های آشپزی
اگر به عنوان یک فرد ایرانی مایلید تا در گرجستان ازدواج کنید و تشکیل خانواده بدهید، باید در دوره های آشپزی مختلفی شرکت کنید تا مثل یک گرجستانی اصیل بتوانید غذاهای سنتی این کشور را طبخ کنید. ازدواج در گرجستان این مزیت را دارد که کنار مردمانی خونگرم و با اصالت زندگی مشترک خود را آغاز می کنید و احساس غریبگی در این کشور ندارید. شما خیلی سریع می توانید با مردمان این کشور اخت شوید و از شروع زندگی مشترک خود در گرجستان رضایت کامل داشته باشید.
برای اینکه با فرهنگ این کشور بیشتر عجین شوید و بتوانید دوستان زیادی برای خود پیدا کنید، باید در تورهای غذایی یا کلاس های آشپزی مختلفی شرکت کنید و بارها تلاش کنید تا روش های طبخ صحیح و اصولی را فرا بگیرید.
در پایان
غذاهای گرجی همیشه برای هر کسی که برای اولین بار به گرجستان سفر میکنید بسیار خاطره ساز هستند. چه میخواهد برای ازدواج به گرجستان اماده باشید، یا برای سفر گردشگری و حتی برای ماه عسل در گرجستان ما سعی کردیم انواع غذاهای گرجی را محبیبت زیادی در بین گردشگران دارد را معرفی کنیم. چشیدن و امتحان کردن هر یکی از این غذاها خالی از لطف نیست و یک خاطره لذیذ برای شما به جا میگذارد.
اگر تصمیم دارید در گرجستان ازدواج کنید و برای ادامه زندگی در این کشور زیبا بمانید ما میتوانیم شما را در این مسیر همراهی کنیم و یک مراسم ازدواج بیاد ماندنی به همراه مدرک ثبت ازدواج بین الملی دولت گرجستان را در اختیار شما قرار دهیم.
سایت: ازدواج بین المللی در گرجستان
ایمیل: [email protected]
تماس: +995595026600