معاون اول رییس جمهوری

500میلیون دلار ازصندوق توسعه ملی برای تامین دارو اختصاص یافت

500میلیون دلار ازصندوق توسعه ملی برای تامین دارو اختصاص یافت

آوا مسكن: تهران – معاون اول رییس جمهوری با اشاره به موافقت رهبر معظم انقلاب با برداشت 500 میلیون دلار از صندوق توسعه ملی برای تامین دارو، اظهار داشت: این مبلغ بعد از تبدیل به قیمت های نیمایی در اختیار تولیدكنندگان دارو قرار می گیرد.


به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، اسحاق جهانگیری روز یكشنبه در مراسم بیست و دومین سالروز ملی صادرات كه در مركز همایش های صدا و سیما با حضور جمعی ازتولید كنندگان و صادركنندگان برگزار شد، اضافه كرد: در شرایط خاص قرار گرفته ایم و نمی توانیم غیرصادقانه صحبت كرده و چیزی را كتمان نماییم.
وی با تاكید بر اینكه به اعتماد متقابل دولت و بخش خصوصی نیاز داریم، اظهار داشت: می خواهیم شرایط تهدید را به فرصت تبدیل نموده و موانع را برطرف نماییم.
جهانگیری افزود: مسائلی وجود دارد كه بین ملت ایران روشن است و پشت پرده نیست؛ در دولت یازدهم اولویت این بود كه تمام قید و بندهای اقتصاد كشور را دور نماییم.
معاون اول رییس جمهوری اظهار داشت: سابقه كاری تیمی كه برای این كار ماموریت داشت، نشان داده است كه آنها از نظر فكر و تجربه عملی با بخش خصوصی موافق هستند و ما بارها گفته ایم موتور حركت اقتصاد ایران بخش خصوصی است و هر راه دیگری به بیراهه رفتن است.
جهانگیری خاطرنشان كرد: شرایط بین المللی، سیاسی، اجتماعی وفرهنگی بر روی اقتصاد كشور تاثیر گذار است ولی محیط پیرامونی تاثیر گذاری بیشتری دارد.
وی اضافه كرد: محیط پیرامونی در اختیار دولت می باشد كه باید با سیاستگذاری های خود فضای تعامل با جامعه بین المللی را برقرار كند تا شرایط سیاسی، اقتصادی و فرهنگی برای فعالیت بخش خصوص فراهم گردد.
معاون اول رییس جمهوری با اشاره به اینكه دولت می خواهد شرایط بین المللی و سیاسی داخلی را به گونه ای مدیرت كند كه ثبات و آرامش به اقتصاد بازگردد وشاخص های اقتصادی قابل پبش بینی باشد، اظهار داشت: در دولت یازدهم موفق شدیم ثبات وآرامش را به اقتصاد بازگردانیم و نرخ تورم یك رقمی و فضای بین المللی مساعد شد.
جهانگیری با اشاره به اینكه در این دوره اتفاقات ویژه ای در فضای بین المللی و سیاسی داخلی رخ داد، افزود: در زمینه فضای داخلی نمی خواهم صحبت كنم، البته در زمان خود به آن خواهم پرداخت.
معاون اول رییس جمهوری اظهارداشت: در زمینه اتفاقات بین المللی فردی در آمریكا سركار آمده كه توافق بین المللی را برهم زده و گفته كه جنگ اقتصادی به راه خواهد انداخت، عده ای چنین اظهار می كنند كه بنشینیم و مذاكره نماییم، روحیه و غیرت ایرانی اجازه نمی دهد، طرف مقابل باید از زورگویی و كارهای خود دست بردارد.
وی با اشاره به اینكه ملت ودولت ایران نشان داده اند كه اهل منطق و گفت وگو هستند، اضافه كرد: باید از موضع برابر و انسانیت با یكدیگر صحبت نماییم.
معاون اول رییس جمهوری تصریح كرد: آمریكائی ها برای روز 13 آبان خیلی تبلیغ می كنند و شاخص آنها رساندن صادرات نفت ایران به صفر است، برهمین اساس برخی كشورها تسلیم شدند و تعدادی هم توجهی نكردند و ما تعدادی شریك جدید هم پیدا كردیم و راهكارهایی را داریم تا نفت را صادركنیم.
جهانگیری با اشاره به اینكه نمی گویم راه ساده است، خاطرنشان كرد: راه دشواری داریم ولی باید با اراده و همراهی همه راه دشوار را با موفقیت طی نماییم و بدانیم كه تحریم های آمریكا ضد ایران وملت ایران است.
وی با اشاره به ادعاهای دروغ مقامات آمریكایی در همراهی با ملت ایران، اظهار داشت: اگر آنان چنین اظهار می كنند چرا امروز بدترین سخت گیری ها را در زمینه تامین مواد اولیه دارو و نقل وانتقال پول برای كالاهای ضروری مردم دارند تا فشار بردوش مردم باشد.
معاون اول رییس جمهوری اظهار داشت: راه مقابله با تحریم ها تنها برعهده دولت و حكومت نیست و یك وظیفه ملی است و همه نهادهای مدنی، بخش خصوصی و دولت وحكومت باید این پیام را به آمریكا داشته باشند كه با همراهی هم از این گردنه عبور خواهیم كرد.
جهانگیری با اشاره به اینكه تحریم آمریكا عین ظلم و باج گیری ضد ملت است، اظهار داشت: اگر متحد و در كنار هم بایستیم و قبول نماییم كه دوره سختی است، این دوره طولانی نخواهد بود.
وی افزود: در مورد مبحث پیمان سپاری، یكبار در دولت مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی این مورد عنوان شد و رسالت این بود كه به مسئولان اقتصادی بقبولانیم كه باید حذف شود و بالاخره حذف شد.
معاون اول رییس جمهوری اظهار داشت: در دولت یازدهم كه مجدد مبحث پیمان سپاری عنوان شد، سعی كردیم تا لغو شود و نخستین تصمیم این بود كه اگر صادركننده ارزش را به چرخه اقتصادی بازنگرداند از معافیت مالیاتی و مشوق ها، نتواند استفاده نماید.
جهانگیری تصریح كرد: صادرات برای این است كه ارز حاصل از آن نیاز كشور را تامین كند و این برعهده بخش خصوصی است.
وی با اشاره به اینكه باید از صدور بخشنامه های خلق الساعه جلوگیری شود، اضافه كرد: می دانیم ثبات واستمرار سیاستگذاری مهمترین عامل موفقیت كشور است واگر در جایی اشتباهی صورت گرفته و بخشنامه ای صادرشده كار بخش خصوصی این است كه به موقع اخطار دهد.
معاون اول رییس جمهوری اظهار داشت: ما در تصمیم گیری ها منافع ملی و منافع 80 میلیون نفر را در نظر می گیریم در حالیكه شاید از منظر بخشی آن تصمیم منطقی نباشد.
جهانگیری یادآور شد، در دولت یازدهم رییس جمهوری بیشتر به مسئله برجام توجه داشت، ولی در دولت دوازدهم به علت شرایط خاص توجه ایشان بیشتر به مسایل اقتصادی می باشد و فكر می نماییم تیمی كه درست شده با علم به اینكه بخش خصوصی میدان دار باشد، تصمیماتی را می گیرد.
وی با اشاره به ماده 24 قانون بهبود فضای كسب و كار، تصریح كرد: باید پیش از هر تصمیمی اطلاع رسانی دقیق صورت گیرد و در صورت نیاز دستورالعمل ها اصلاح گردد.
معاون اول رییس جمهوری با اشاره به جایگاه اتاق بازرگانی، اظهار داشت: این مجموعه جای خویش را به خوبی در كشور باز كرده و به تازگی در جلسه شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا بعضی از نامه های ارسالی روسای اتاق ها در آن بررسی گردید.
جهانگیری با اشاره به انتقاد آقای شافعی در زمینه زمان بازگرداندن ارز طی 2 الی 3 ماه به داخل كشور توسط تولیدكنندگان، اظهار داشت: برای این منظور می توان جلسه گذاشت و راهكار عملیاتی پیدا كرد.
وی درباره مساله قیمت پایه صادراتی هم اظهار داشت: به من گفته شده كه این مساله حل شده است و اگر بخش خصوصی نظری دارد، بنویسید تا پیگیری صورت گیرد.
معاون اول رییس جمهوری با اشاره به اینكه در شرایط امروز نیازمند مدیران شجاع و ریسك پذیر هستیم، اظهار داشت: برخی فكر می كنند ما خودكار به دست باید به دنبال عزل مدیرانی باشیم كه ریسك پذیر نیستند، در حالیكه تا این لحظه اجازه بركناری منشی خویش را هم پیدا نكردم.
جهانگیری خاطرنشان كرد: مدیری كه مسئولیت می پذیرد باید شجاع و ریسك پذیر باشد در غیر اینصورت به مردم ظلم كرده است.
وی خطاب به تولیدكنندگان اظهار داشت كه شرایط دشوار می باشد و سختی برای انسان های بزرگ ولی مظلوم تر از ما، ملت هستند كه با درآمد ماهیانه زیر 2 میلیون تومان خویش را اداره می كنند.
معاون اول رییس جمهوری در پاسخ به طرح پیشنهادی تعدادی از فعالان بخش خصوصی و صادركنندگان درباره افزایش قیمت بنزین، افزود: آیا واقعا در شرایط فعلی افزایش قیمت بنزین امكان پذیر است؟ باید سیاست ها را گام به گام پیش ببریم و از اقتصاد دولتی كه یارانه ای و نفتی است به سمت اقتصاد آزاد برسیم و این اقدام یك شبه صورت نمی گیرد و باید سیاست مدیریت شده ای متناسب با شرایط جامعه داشته باشیم.
در این مراسم از تعدادی از صادركنندگان نمونه سال 97 با اهداء لوح تندیس تقدیر به عمل آمد.
سیام**1053**1535


1397/07/29
13:25:37
5.0 / 5
4225
تگهای خبر: توسعه , تولید , مالیات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲
آوا مسکن

آوا مسكن


املاک و مستغلات

avamaskan.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آوا مسكن محفوظ است