جهانگیری: با اجرای طرح های آب و خاك كشور تحول بزرگی در حوزه كشاورزی و اشتغال تولید خواهد شد

جهانگیری: با اجرای طرح های آب و خاك كشور تحول بزرگی در حوزه كشاورزی و اشتغال تولید خواهد شد

آوا مسكن: تهران-ایرنا- معاون اول رئیس جمهوری با تاكید بر این كه آثار مثبت اقدامات صورت گرفته در بخش آب و خاك كشور باید به مردم اطلاع رسانی شود، اظهار داشت: با اجرای طرح های آب و خاك كشور تحول بزرگی در حوزه كشاورزی و اشتغال تولید خواهد شد


به گزارش آوا مسكن به نقل از ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی معاون اول رئیس جمهوری، اسحاق جهانگیری عصر امروز - شنبه - در جلسه بررسی و ارزیابی روند اجرای سه طرح بزرگ آب و خاك كشور كه در استان های خوزستان، ایلام و سیستان و بلوچستان در حال اجرا هستند، كه به ریاست او برگزار گردید این مطلب را بیان كرد.
جهانگیری در این جلسه با اشاره به گزارش وزارتخانه های جهاد كشاورزی، نیرو و سازمان برنامه و بودجه كشور از روند اجرای سه طرح بزرگ شبكه های فرعی آبیاری و زهكشی رودخانه های غرب و شمالغرب كشور، آبیاری اراضی سیستان و احیاء 550 هزار هكتار اراضی كشاورزی استان های خوزستان و ایلام، اقدامات صورت گرفته را رضایت بخش ارزیابی و بر لزوم سرعت بخشیدن به روند اجرای این طرح ها مطابق با برنامه زمان بندی تعیین شده تصریح كرد.

**عده ای دائماً در صدد ترویج فضای منفی و سیاه نمایی در جامعه هستند
جهانگیری همینطور با تاكید بر اهمیت و اثرگذاری مثبت طرح های یاد شده در بخش آب و خاك كشور و اینكه با اجرای این طرح ها تحول بزرگی در حوزه كشاورزی و اشتغال تولید خواهد شد، اظهار داشت: در شرایطی كه عده ای دائماً در صدد ترویج فضای منفی و سیاه نمایی در جامعه هستند، لازم است اطلاع رسانی مناسبی از پروژه های مهم در حال اجرا صورت گیرد تا مردم در جریان كارهای مثبت انجام شده در بخش آب و خاك كشور و نتایج مثبت آن در توسعه كشور قرار گیرند.
وی با یادآوری مجوز مقام معظم رهبری برای برداشت 10 میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برای اجرای طرح های آب و خاك كشور، اضافه كرد: برخی كاستی ها در اجرای این طرح ها وجود دارد كه لازم است سازمان برنامه و بودجه كشور با فوریت جلساتی را با وزارتخانه های نیرو و جهاد كشاورزی برگزار كند و ضمن بررسی مشكلات و موانع فراروی اجرای برخی طرح ها، گزارشی نظارتی و دقیق به دولت عرضه كنند تا برای رفع موانع و مشكلات پیش روی اجرای این پروژه ها چاره اندیشی شود.
معاون اول رئیس جمهوری همینطور با اشاره به سفر چندی قبل خود به استان خوزستان و بازدید از اراضی منطقه شلمچه، تصریح كرد: اقدامات خوبی در این منطقه در دست اجرا است و زمین هایی كه در زمان جنگ از دست مالكان آنها خارج شده بود، امروز مین زدایی شده و عملیات تسطیح و زهكشی در این اراضی صورت گرفته و بزودی این زمین ها در اختیار بهره برداران و مردم این منطقه قرار خواهد گرفت تا تحت كشت و زراعت قرار گیرد.
در این جلسه كه وزیران جهاد كشاورزی، نیرو، امور اقتصادی و دارایی، استانداران خوزستان، ایلام و سیستان و بلوچستان، رییس كل بانك مركزی و رییس هیات عامل صندوق توسعه ملی هم حضور داشتند، نمایندگان وزارتخانه های نیرو و جهاد كشاورزی و نماینده سازمان برنامه و بودجه كشور هر كدام گزارشی از آخرین وضعیت اجرای سه طرح یاد شده عرضه كردند و به تشریح جزئیات و مشكلات پیش روی این طرح ها پرداختند.
بر اساس این گزارش ها، گستره جغرافیایی طرح شبكه های فرعی آبیاری و زهكشی رودخانه های غرب و شمالغرب كشور در 10 استان مرزی است و تعداد پروژه های زیرمجموعه این سه طرح 150 پروژه است كه هم اكنون در دست اجرا قرار دارند.
گفتنی است با اجرای سه طرح بزرگ آب و خاك كشور، حدود 230 هزار هكتار از اراضی در طرح تولید شبكه های فرعی آبیاری و زهكشی رودخانه های غرب و شمالغرب، 46 هزار هكتار در طرح آبیاری دشت سیستان و 550 هزار هكتار از اراضی كشاورزی استان های خوزستان و ایلام تحت آبیاری با شیوه های نوین قرار خواهند گرفت كه علاوه بر صرفه جویی در مصرف آب و اشتغالزایی، زمینه تحول در حوزه كشاورزی و صنایع پایین دستی این بخش فراهم خواهد شد.
در این گزارش همینطور اعلام گردید كه تعداد نیروی انسانی فعال در طرح شبكه های فرعی آبیاری و زهكشی رودخانه های غرب و شمالغرب كشور 9 هزار نفر، طرح آبیاری دشت سیستان 2 هزار و 800 نفر و طرح 550 هزار هكتار اراضی خوزستان و ایلام هم اكنون 6 هزار نفر است.
در گزارش های عرضه شده، درباره جزئیات فنی و اهداف كمی سه طرح بزرگ آب و خاك كشور توضیحاتی عرضه شد و نمایندگان وزارتخانه های نیرو، جهاد كشاورزی و سازمان برنامه و بودجه كشور به تشریح میزان پیشرفت فیزیكی طرح ها و مقایسه آن با برنامه زمانبندی تعیین شده پرداختند.
در آخر این نشست مقرر شد سازمان برنامه و بودجه جلساتی را با وزارتخانه های جهاد كشاورزی و نیرو برگزار كند و گزارش دقیقی از آخرین وضعیت پیشرفت فیزیكی این پروژه ها و موانع و مشكلات پیش روی اجرای این طرح ها تدوین و ارائه نمایند.
سیام**3070**1449**تنظیم كننده: داود نخ كوب نیاسر**انتشار دهنده: امیر كاردان راد


1396/10/23
22:36:49
5.0 / 5
4466
تگهای خبر: توسعه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۲
آوا مسکن

آوا مسكن


املاک و مستغلات

avamaskan.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آوا مسكن محفوظ است